Merev, simafalú műanyag védőcsövek

Merev, simafalú műanyag védőcsövek

Termékek: 14 db

A merev műanyag egyenes védőcsöveknek több fajtái léteznek, rendszerint különböző falvastagságokban. Régebben bergmann csöveknek hívták, ma már inkább Mü csöveknek nevezik. A Mü III-as típus a legvékonyabb, ezeket általában vakolat alá helyezik. Nem gyártanak hozzá idomokat, ezért toldásukhoz csőtágító tüskével megnagyobbítják az egyik végét és összetolják őket. A hajlításukhoz, pedig kapható csőhajlító ágy és 3 különböző méretű csőhajlító betét. A közepesen vastag MÜ-II csöveket falon kívül szerelik, melyeket tokozott véggel gyártják, ezeket csak össze kell illeszteni, illetve kapható hozzá külön könyök, illetve toldó karmantyú elem is. A Mü-I-es védőcsövek a legvastagabb falúak, általában kültéri szereléshez, mérőhely bekötésnél használják.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.