Műanyag védőcsövek és tartozékai

Műanyag védőcsövek és tartozékai

Válasszon az alábbi termékkategóriák közül
A villamos áramkörök kialakításánál szükség van mind az erősáramú, mind a gyengeáramú vezetékek védelmét biztosító kábel védőcső kiépítésére. Ezek nem csak mechanikai védelmet, tartást biztosítanak a kábelezésnek, hanem óvja azokat a környezeti hatásoktól is és egyéb szerepük is van. pl. a falban futó vezeték újrahúzását nem lehetne megoldani elektromos kábel védőcső nélkül. Ezeket a feladatokat lehet megoldani különböző vastagságú műanyag bergmann védőcsővel, lépésálló vagy sima gégecsővel, aljzatba vagy földbe fektetett symalen vagy földkábel védőcsővel, különböző műanyag fehér vagy színes kábelcsatornával.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.