Hajlékony, flexibilis műanyag védőcsövek

Hajlékony, flexibilis műanyag védőcsövek

Termékek: 65 db

Azokon a helyeken, ahol a vezetéket vagy kábelt a földben vagy az aljzatbetonban kell telepíteni vagy a telepítendő nyomvonal nem egyenes, sok kanyar található benne a villanyszerelési feladatnál az alábbi védőcsövekből választhatunk. Flexibilis Gégecső, Lépésálló Gégecső, hajlékony sima belső fallal rendelkező Symalen, Betonflex védőcső, Behúzószálas Földkábel védőcső, Spirál Gégecső. A flexibilis sima belsejű spirál gégecsövet (Diflex cső) általában az épületgépészetben a klíma kondenzvizének elvezetésére használják. A fém gégecső szintén elterjedt a kültéri védőcsövezésnél, rendszerint kaputechnikánál használják, mert a háziállatok nem tudják megrágni, mint műanyag társaikat. A hajlékony flexibilis csövek, gégecsövek rendszerint tekercses kiszerelésben kaphatók, van hozzájuk toldó karmantyú és pattintható csőbilincs is a rögzítésükhöz, melyek kedvező áron megvásárolhatók webáruházunkban.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.