Szerelvénydobozok és kötődobozok

Szerelvénydobozok és kötődobozok

Válasszon az alábbi termékkategóriák közül
Egy épület kábelezésénél nélkülönözhetetlen villanyszerelési termék a vezeték elágazásoknál az úgynevezett kötődoboz vagy szerelődoboz, amelyek lehet falba süllyesztve vagy falon kívül szerelve is. A süllyesztett elektromos kötődoboz általában téglafalba vagy gipszkartonba való. A falon kívüli kötődobozok többféle IP védettséggel rendelkeznek, ilyen a kültéri kötődoboz vagy vízmentes vízálló kötődoboz, jellemzően IP44, IP65, IP68 a védettségük. Különleges típusuk a tűzálló kötődoboz, amit épületek tűzjelző rendszereihez szoktak beépíteni. Ismertebb villamos elágazó doboz típusok OBO, Budvill, Gewiss gyártmányúak. A szerelvényezésnél nélkülözhetetlen másik doboz típus a szerelvénydoboz, amelybe a villamossági szerelvényeket, kapcsolókat, konnektorokat építik be. Kivitelre jellemzően 65-ös méretű egyes vagy sorolható doboz, melyet bele lehet süllyeszteni téglafalba vagy a gipszkarton kötődobozt gipszkartonba. Különleges esetben az épület hőszigetelésébe is létezik kiemelő doboz, amelybe a szerelvényeket belehet építeni. Ismertebb típusok: Kaiser, F-Tronic, Budvill, Kopos, Schneider.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.