Műanyag szerelvénydobozok

Műanyag szerelvénydobozok

Termékek: 44 db

A műanyag szerelvénydobozok teszik lehetővé, hogy a villamossági szerelvényeket, kapcsolókat, konnektorokat szakszerűen betudjuk építeni a helyükre. A villanyszerelési sorolható szerelvénydoboz a szerelvények egymás melletti, egyenlő távolságban történő sorolása is megoldható, ami lehet függőleges vagy vízszintes irányú is. Ezáltal egy közös soroló keret segítségével esztétikus beépítést tudunk megvalósítani. Ha a szerelvénydoboz esetleg túl mélyen kerülne beépítésre a falazatba, lehetőség van kiemelő keretek alkalmazására, amivel a dobozt meg lehet magasítani a fal síkjáig, ezáltal a szerelvény már könnyen beépíthető lesz.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.