Kismegszakítók

Kismegszakítók

Válasszon az alábbi termékkategóriák közül
A kismegszakító működése: Ha egy elektromos hálózat túlterhelt lesz, vagyis a tervezettnél nagyobb áram folyik vagy esetleg zárlat áll fent, akkor a kismegszakító megszakítja az áramkört, ezzel védve a hálózatot az esetleges maradandó károktól. A hiba megszűnése elmúltával az automatát vissza lehet kapcsolni. Ehhez minden kismegszakítót méretezni kell az áramkör várható terhelésére. Figyelembe kell venni a kismegszakítók kioldási karakterisztikáját, névleges terhelhetőségét, megszakítóképességét, amit a rajtuk található jelölések egyértelműen mutatnak. Kioldási jelleggörbék: „B” gyors, amit általánosan dugaljak, világítási áramkörök védelmére használnak: „C” lassabb, általában nagyobb áramfelvételű készülékeknél alkalmazzák, „D” lomha, amit nagy bekapcsolási áramfelvételű gépeknél használnak. A leggyakoribb kismegszakító értékek (2-63 Amperig tartjuk őket): B10A, B16A, C16A. Kismegszakítókat pólusszám alapján is megkülönböztetünk, lehetnek: 1, 2, 3, 4 pólusú. Az esetlegesen meghibásodott kismegszakítók cseréjét bekötési rajz alapján szakember szerelheti be. Az általunk forgalmazott bevált, népszerű kismegszakító típusok: Legrand, Schneider, Eaton, GMW, melyeket kedvező áron kínálunk a vásárlóink részére.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.