Fi relék - Áramvédő kapcsolók

Fi relék - Áramvédő kapcsolók

Válasszon az alábbi termékkategóriák közül
A villanyszerelési anyagok egyik legfontosabb terméke az áramvédő kapcsoló vagy Fi relé. A FI relé működési elve: Figyeli a fázis és a nulla vezetéken folyó áramot és ha a kettő nem egyezik, akkor valahol szivárgás van (pl. testzárlat) és az érintésvédelmi relé lekapcsolja a mögötte levő hálózatot az áramütés kialakulása előtt. Az áramvédő kapcsoló típusai, jelölései: Az érzékenység lehet 10 / 30 / 100 / 300 mA ekkora áramszivárgás esetén old le. Az áramvédő kapcsoló méretezésénél figyelembe kell venni a rajta átfolyó maximális áramot és a kioldási érzékenységet. A „milyen Fi relét vegyek” kérdésre az a válasz, hogy lakásban általában a 10-30mA, műhelyben a 100mA-es leoldási érzékenységű a megfelelő. A FI relék típusai: "A" típusú Akkor érdemes ezt a típust vásárolni, ha a hálózatban sok a zavaró jel, pl. lüktető egyenáramú összetevők is megjelennek. Ilyen típusú áramvédő kapcsoló váltakozó és pulzáló egyenáramra is érzékeny. „AC" típusú - Csak tisztán szinuszos váltakozó áramnál használható. A legelterjedtebb és olcsóbb az „A” típusnál. Beüzemelés után az Fi relét tesztelni kell, amit évente érdemes megismételni! Az áramvédő kapcsoló bekötésekor figyelni kell a nulla vezető helyes csatlakoztatására. Az Fi relének általában nincs meghatározva a csatlakozó vezetékek bekötési irányai. Ha ez jelölve van, akkor az alapján kell bekötni. Tilos a védővezetőt és a nulla vezetőt újra egyesíteni a fi-relé után. A bekötését kizárólag szakember végezheti! Áruházunkban a legnépszerűbb típusuk: Schneider, Legrand, Eaton, GMV Fi relék, melyeket kedvezményes árakon megvásárolhatják.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.