Vezérléstechnika: relék, impulzusrelék, időzítők, kapcsolóórák, alkonykapcsolók

Vezérléstechnika: relék, impulzusrelék, időzítők, kapcsolóórák, alkonykapcsolók

Válasszon az alábbi termékkategóriák közül
A jelfogó vagy relé általában egy vezérlő feszültség hatására működtet egy vagy több érintkező elemet, amely kapcsol egy néhány amperű nagyobb teljesítményű áramkört. A mozgó alkatrész nélküli relét szilárdtest relének nevezik. Rengeteg típus létezik belőle, mint DC, AC, impulzus, fázisfigyelő, időzítő, motorindító, reed relé stb. A kapcsoló óra nem más, mint egy előre beállított időben, meghatározott ideig kapcsoló időzítő áramkör. Létezik mechanikus vagy digitális, dugaljba dugható vagy sínre pattintható időkapcsoló változatban. Az alkonykapcsoló fényérzékelővel ellátott időzítő áramkör, amelyen állítható, hogy mekkora fénymennyiségnél kapcsoljon az áramkör és mennyi ideig. Általában világítás vezérlésre használják.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.