Mágneskapcsolók, Kontaktorok és tartozékaik

Mágneskapcsolók, Kontaktorok és tartozékaik

Termékek: 102 db

Ha egy kisebb teljesítményű áramkörrel akarunk kapcsolni egy nagyobb teljesítményű, nagyobb áramú áramkört, akkor mágneskapcsolóra lesz szükségünk. A mágneskapcsoló egy behúzó tekercsből és a kapcsoló érintkezőkből áll. A vezérlő feszültég lehet AC vagy DC, ami általában kisebb, mint a kapcsolt oldali feszültség. A segédérintkező felhasználásával akár öntartó áramkörök kialakítására is használható. A kontaktor is ugyanaz, mint a mágneskapcsoló, viszont gyakori működésre van tervezve, amely nagyobb áramkörök kapcsolására szolgál. Kivitel szerint lehetnek sínre pattintható vagy szerelőlapra rögzíthetők. Ismertebb típusok: Schneider, Moeller, Ganz (dil 052, dil 0052). A mágneskapcsolók, kontaktorok elektromos motorokat, világítási áramköröket, fűtést stb. működtethetnek.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.