Utolsó darabok, kifutó termékek

Utolsó darabok, kifutó termékek

Termékek: 128 db

A kategóriában szereplő termékek nagyrészt utolsó darabok, de előfordulhat, hogy korlátozottan több darab is rendelkezésre áll, viszont utánpótlás már nem várható!
A készlet jelző nem veszi figyelembe a még fel nem dolgozott rendelésekben foglalt mennyiséget, ezért előfordulhat, hogy a termék már nem áll rendelkezésre szabad jelzés esetén sem!
Előbbiekre való tekintettel, amennyiben fontos, hogy az adott termékből fix mennyiségre álljon rendelkezésre, kérjük tájékozódjon ügyfélszolgálatunkon vásárlás előtt. Ha esetleg a terméket mégsem tudjuk küldeni, e-mailben vagy telefonon tájékoztatni fogjuk Önt és a lehetőségekhez mérten kiváltó terméket ajánlunk fel.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.