Legrand Valena termékcsalád

Legrand Valena termékcsalád

Termékek: 85 db

A Legrand Valena termékcsaládja régóta ismert a vásárlók körében. Elegáns és egyszerű is egyszerre. A Valena kapcsolókat megbízható, jól működő mechanizmus, kifinomult stílus jellemzi, amelyet a szakemberek is elismernek. Ez a villanyszerelési kapcsoló család nem véletlenül a Legrand egyik prémium terméke, ennek megfelelően az ára is magasabb. A Valena széles kínálatában megtalálhatóak a különféle beltéri alternatív, kereszt, csillár kapcsolókon, konnektorokon kívül a vízmentes változatok is illetve a különféle adatátviteli csatlakozó aljzatok, fényerőszabályzók, mozgásérzékelők.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 40.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.