Legrand Niloé termékcsalád

Legrand Niloé termékcsalád

Termékek: 58 db

A Legrand Niloé kapcsoló családot modern megjelenés és letisztult forma jellemzi. Teljesen műanyagból készült ezért egyszerűen szerelhető. 2 billentyű színben és 12 különböző keretszínben kapható. A Niloé dugaljakat akár 5-ös keretbe is sorolhatjuk. Ezt a Legrand villanyszerelési termék családot széles funkcióválaszték jellemzi. A hagyományos Niloé kapcsolók és dugaljak mellett találhatunk pl. USB-s földelt csatlakozó aljzatot is. Az egyszerű felépítésnek köszönhetően a Niloé termékek ára nagyon kedvező. Amennyiben nem találja kínálatunkban a szükséges terméket, kérjük a rendelés végén található megjegyzés rovatba tüntesse fel. Rövid határidővel beszerezzzük.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.