Ventillátorok, hősugárzók

Ventillátorok, hősugárzók

Termékek: 29 db

Ventilátorokat, szellőzőrácsot és azok tartozékait, visszacsapó szelepet ma már szinte mindenki használ az otthonában. Van, aki klimatizálásra, szellőztetésre, a fürdőszobai ventilátort a lakásban keletkező felesleges pára elvezetésére, szagelszívásra, penész képződés megelőzésére, tisztításra, különböző gépek, motorok hűtésére. Legismertebb típusuk az axiális ventilátor, amely több fajta változatban létezik, az egyszerű kapcsolóval működtethető csőventilátortól, az időzítős, páraérzékelős, fordulatszám szabályzós, wc szagelszívó, szellőztető, ablak ventilátorokig bezárólag. Ezeket általában a falra vagy a mennyezetre szerelik. A klimatizálásban használatos távirányítós oszlop, álló, padló, asztali, mennyezeti ventilátorok is igen népszerűek, főleg a nyári időszakban, amikor valami hűtést kell megoldani. Nagyobb légszállításra, speciális igényekre un. ipari ventilátorokat használunk.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.