Tápegységek, szünetmentes tápegységek

Tápegységek, szünetmentes tápegységek

Termékek: 57 db

LED szalagok és szinte bármilyen 12,24V-os eszköz bekötésére nyújt alternatívát a kategóriában található tápegység felhozatal. A megfelelő feszültség kiválasztása után következik az áramerősség kiválasztása, melyet célszerű a fogyasztó maximális energiaigényétől 20-30%-al magasabb teherbírású tápegységre terhelni. Választható alu házas, vezeték nélküli, sínre szerelhető, műanyag-vezetékes, adapter, stb. kivitelű tápegység. Szünetmentes tápegységek használatával áramszünet esetén lehetőség van a munkamenet elmentésére és a számítógép/laptop stb. leállítására károsodás és adatvesztés nélkül.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.