Tömszelencék és kábelbevezetők

Tömszelencék és kábelbevezetők

Termékek: 99 db

A kábel tömszelencéket vagy más néven tömítő szelencéket olyan helyen használnak, ahol a kábel vagy vezeték csatlakozásnak IP védettnek, vízmentesnek kell lennie. Általában kültéri szerelésnél van a tömszelencére szükség, ahol a szerelt egységek kivannak téve az időjárás viszontagságainak, ezért időjárásállónak kell lennie. A tömszelencéknek több típusa létezik. Van metrikus menetű amit M-el vagy Panzer- menet(Németországban találták ki), amit Pg-vel jelölnek. A metrikus tömszelencéknek a menetemelkedése általában 1,5mm-es. Anyaguk szerint lehet műanyag vagy fém tömszelence.  

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.