Schneider Asfora termékcsalád

Schneider Asfora termékcsalád

Termékek: 131 db

A Schneider Asfora kapcsoló család nagyon népszerű a vásárlók körében. A modern megjelenésű Schneider kapcsoló szerelvények megbízható minőséget, a galvanizált fém szerelvény testek pedig hosszú élettartamot garantálnak. A szerelvények 2 féle kivitelben készülnek. Van csavaros illetve rugós rögzítésű változata is. A bekötési ábra a szerelvények hátulján segít elkerülni a hibás bekötéseket. A csatlakozási pontok biztonságos kialakításának köszönhetően érintésvédelmi szempontból is kiválóan sikerült a Schneider Asfora villanyszerelési kapcsoló család. A műanyaggal bevont, hosszú, fém rögzítő körmök többszöri fel és leszerelés után is biztos rögzítést tesznek lehetővé. Az illeszkedési pontok segítik a sorolást. A megszokott fehér és bézs színek mellett, antracit, alumínium, acél és bronzszínben is van választék belőle. Az ismertebb Asfora villanykapcsoló típusok mellett léteznek redőny vezérléshez, világító (jelzőfényes), kültéri (vízmentes), csengő, nyomó kapcsoló fajták is. Süllyesztett Asfora dugalj vagy konnektor szintén megtalálható a kültéri (vízmentes) csatlakozó aljzatú változatban is.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 40.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.