Mozgásérzékelők, jelenlétérzékelők és alkonykapcsolók

Mozgásérzékelők, jelenlétérzékelők és alkonykapcsolók

Termékek: 40 db

A világítás automatizálásához nagyon jó opció lehet mozgásérzékelő, jelenlétérzékelő és alkonykapcsoló beépítése.
A hagyományos mozgásérzékelők több verzióban is elérhetőek, szerelhetőek mennyezetre süllyesztett és falon kívüli kivitelben, továbbá oldalfali mozgásérzékelőt is választhatunk, melyek egy része szerelvénydobozba építhető de természetesen falon kívüli verzió is rendelkezésre áll. Olyan helyiségekben vagy udvaron érdemes használni, ahol a mozgás folyamatos, mivel mozgás hiányában az érzékelő a beállított idő elteltével automatikusan lekapcsol. Felhasználási területek: kapubejárók, bejáratok, folyosók. Lehetőség van beépített mozgásérzékelővel rendelkező fényforrásokat vásárolni, mint pl. fali lámpák, mennyezeti lámpák, reflektorotok, stb (LED lámpák és reflektorok kategória).  
A jelenlétérzékelők mindaddig felkapcsolva tartják a világítást ameddig ember van az érzékelési tartományban akár mozdulatlanul, viszont a helyiség elhagyása után automatikusan lekapcsolnak. Felhasználási területek általában öltözők, vizes blokkok, stb.
Alkonykapcsoló beszerelésével a világítás automatikusan felkapcsol a beállított értékek alapján, majd amint világosodik, lekapcsol a világítás.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.