LED Szalagok és tartozékaik

LED Szalagok és tartozékaik

Termékek: 124 db

A ledes dekor világítás talán legismertebb típusa az öntapadós led csík vagy led szalag. Ma már az olcsóbb SMD 3528, 5050-es 12V-os hangulatvilágításra alkalmas ledszalagok mellett, nagy fényerejű SMD 2835 és 5630-as led chipekkel gyártott led sorok is léteznek, amelyekkel nem csak dekor, hanem fő világítási megoldásokat is létrehozhatunk. A beltéri led szalag segítségével megvalósított konyhai, stukkó, polcvilágítás mellett, a vízálló led csík segítségével akár akvárium vagy kültéri megvilágítási feladatokat is megoldhatunk. Dekorációs célokra megvásárolható a webáruházunkban a színes RGB dimmelhető led szalag, led távirányítóval, vezérlővel szettben is. Működéséhez általában egyenáramú 12V-os led tápegység szükséges, amelynek teljesítményét a led világítás tervezésekor a beépítendő hossz figyelembevételével úgy kell meghatározni, hogy a led sor által felhasznált teljesítménynél kb. 20% -kal nagyobb legyen. A led trafó IP védett kivitelben is kapható, ha kültéri led világítást szeretnénk csinálni. A led fényszalagokon található SMD ledek élettartamát nagyban meghatározza a működési hőmérsékletük, ezért minél jobb hűtést kapnak, annál nagyobb az élettartamuk. Az öntapadós led szalag rögzítésére az erre a célra gyártott aluminium led profil vagy led sín használata a praktikus. Nem csak esztétikailag növeli a led világítás értékét, hanem a led csík hűtésével hozzájárul annak hosszabb élettartamához is. Szereléskor ráadásul a csatlakozókat, vezetékeket esztétikusan el is rejthetjük az alu profilban.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.