LED Reflektorok

LED Reflektorok

Termékek: 79 db

A hagyományos halogén reflektor vagy fényvető helyett megjelent a különböző led chipekkel szerelt led reflektor lámpa, melyek sokkal nagyobb élettartammal és tizedannyi fogyasztással rendelkezik. A minőségi alumínium háznak köszönhetően a beépített tápegység és a COB vagy SMD led chipek hűtése lehetővé teszi a megbízható, hosszú élettartamú működést. A jó vízmentes szigetelésnek köszönhetően (IP65, IP66) a kültéri led reflektor tökéletesen megfelel a kerti, kinti világítási feladatoknak. A led fényvető többféle teljesítményben készül, 10W, 20W, 30W, 50W-tól egészen a nagy fényerejű 400W-osig. A led webáruházunkban kedvező akciós áron kapható mozgásérzékelős, napelemes, távirányítós, akkumulátoros, hordozható vagy állványos led reflektor is.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.