LED Panelek

LED Panelek

Termékek: 71 db

A mennyezeti ledes világítás legelterjedtebb megoldásai közé tartoznak a led panel lámpák. A gipszkartonba, álmennyezetbe süllyeszthető vagy falon kívüli szerelhetőségű ledes világítótestek kiváló alternatívái a hagyományos fénycsöves armatúráknak. Amellett, hogy modern letisztult kinézetet biztosítanak a helyiségnek, sokkal energiatakarékosabbak és hosszabb élettartamúak, egyenletes, vibrálásmentes megvilágítást lehet kialakítani ezekkel a vékony, esztétikus megjelenésű led panelekkel. A led mennyezeti paneleknek van dimmelhető, szabályozható és IP 44-es vízmentes változata is, ezért biztonságosan használhatóak fürdőszobai vagy kültéri ledes világítás részeiként is. A fénycsöves armatúrák helyett legelterjedtebben a 60x60-as méretű 48W-os led paneleket alkalmazzák irodai, beltéri helyiségbe mennyezeti világításként, melyek különböző színhőmérsékletben megtalálhatóak led webshopunkban. Az olcsóbb verziók mellett ismertebb gyártók termékei is megvásárolhatók led webáruházunkban, mint: Kanlux, Tracon, V tac, Optonica, Elmark, Osram, Philips vagy Eglo led panelek.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.