Hajdu Bojler alkatrészek

Hajdu Bojler alkatrészek

Termékek: 78 db

Magyarországon a legnépszerűbb bojler típus a hazai gyártású Hajdú bojler, melyez a Hajdúsági Zrt gyárt kelet Magyarországon. A bojlerek híresek az egyszerűségükről, megbízható tartós működésükről. Webáruházunk ezekhez a boylerekhez is kínál megfizethető áru Hajdu bojler alkatrészeket, mint fűtőszál vagy más néven fűtőbetét, anód, hőmérséklet szabályzó, korlátozó, bojler biztonsági szelep, alaplap vagy zárólap, hozzá tartozó tömítés stb. Ezek a Hajdú alkatrészek általában megfelelnek a különféle bojler javítási, karbantartási munkákhoz. 

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.