OnlineVill

 
 

Hajdu bojler aktív anód 270mm villanybojler alkatrész

Cikkszám: HAZT0043
Online ár
1 448 Ft / db
Készleten
Gyártó
Hajdu
Hajdu
Hajdu bojler aktív anód 270mm villanybojler alkatrész

Termék leírás

Hajdu bojler aktív anód 270mm villanybojler alkatrész.


A hajdu bojler magas magnézium tartalmú alumínium ötvözetből készült anódjának köszönhetően a bojler belsejében végbemenő elektrokorróziós folyamatok elsősorban az anódot kezdik lebontani. Ennek köszönhetően a drága bevonattal ellátott zománcozott paláston nem kezdenek megjelenni a mikrorepedések, amik később a falának a kilyukadását okozhatják. Ezért fontos, hogy néhány évente ellenőrizzük a hajdu villanybojler alkatrészeket, mint a bojlerünk anódját és az esetleges lerakódott vízkőtől is megtisztítsuk.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 20.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.