Kábeltálca 60x600x1 Horganyzott Vergokan KBSCL

Cikkszám: 6309081404
Online ár
9 277 Ft / fm
Bruttó ár összesen:
..........
Nettó ár összesen:
........ + ÁFA
...
Beszerzés alatt
Gyártó
Vergokan
Vergokan
Kábeltálca 60x600x1 Horganyzott Vergokan KBSCL
Termék leírás

Kábeltálca 60x600x1 Horganyzott Vergokan KBSCL.A tálcák összetoldásához nem szükséges csavar!
Az egyedi kialakításnak köszönhetően a kábeltálcák összetoldáskor automatikusan egymásba kattannak a beakadó rögzítőfüleknek köszönhetően.

Olyan ipari üzemekben, csarnokokban ahol nagyobb mennyiségű vezeték vagy kábel szakszerű rögzítését, fektetését kell megoldani az 500mm széles fém Vergokan kábeltálca vagy kábelcsatorna kitűnő megoldás. Mivel a rengeteg kábel miatt a súlyuk is jelentős, ezért a fém kábeltartó nélkül ez nem lenne kivitelezhető. A fém tálca teherbírása az anyagvastagságától függ, minél vastagabb annál több súlyt bír el. Általában 3 méteres hosszúságban gyártják őket, melyek összetoldhatók gyorscsatlakozó vagy csavar segítségével. Kivitel szerint lehetnek sima perforált vagy rácsos kialakításúak. Bevonatuk szerint lehetnek cink bevonatú, tüzihorganyzott vagy inox kivitelűek. A szerelés történhet mennyezetre vagy oldalfalra különböző típusú tartó konzolok alkalmazásával.
Kapható hozzá kábeltálca fedél is, mely nem tartozéka a terméknek. A Vergokan kábeltálca szerelés során szükséges tartó konzol és csavar is megvásárolható webáruházunkban kedvező áron.

Magasság: 60mm
Szélesség: 600mm
Hossz: 3000mm
Lemezvastagság: 1mm

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.