Termosztátok és vészjelzők

Termosztátok és vészjelzők

Termékek: 34 db

Webáruházunkban kaphatóak a keringető szivattyúkhoz való manuális vezérlésű mechanikus csőtermosztátok (Siemens, Cewal), gázkazánokhoz fali mechanikus termosztátok (MMG), hagyományos vegyestüzelésű kazánokhoz merülőhüvelyes termosztátok. Pontosabb fűtés vezérlést digitális termosztátokkal tudunk megoldani, ezek lehetnek programozható és rádiófrekvenciás vezérlésűek is, amelyek a hagyományos vagy padlófűtési rendszerekhez is alkalmazhatók. A népszerű Computherm Q3, Q7 vezetékes és ezek rádiófrekvenciás (RF) változatai, illetve a Honeywell és Siemens termékei kedvező áron megtalálhatóak a webshopunkban. Amennyiben több fűtési zónát kell szabályoznunk, akkor zónavezérlőt tudunk alkalmazni, mint a Computherm Q8RF vagy a Honeywell népszerű termékei. Az egyre jobban elterjedőben levő okos házak fűtésvezérlését megvalósító okos vagy smart termosztátok vezeték nélküli wifis változatai is rendelkezésre állnak, amelyeket telefonon keresztül bármikor eltudunk érni, mint a Honeywell Evohome rendszere vagy a Computherm wifis sorozatai.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.