Schneider Sedna termékcsalád

Schneider Sedna termékcsalád

Termékek: 34 db

A Schneider Elektric Sedna termékcsaládja a minőség és az innováció ötvözésével jött létre. A kapcsolók és gyerekvédelemmel ellátott dugaljak letisztult formavilágunknak köszönhetően kiváló választás lehet bármilyen lakásba vagy épületbe. Tervezésénél fő szempont volt a napi rutin és kényelem biztosítása, amely a különböző világítás vezérléssel, hőmérséklet, fűtés vezérléssel könnyen meg is valósítható, az informatikai aljzatokkal pedig a külvilággal való kapcsolattartás is biztosított. A Sedna villanyszerelési szerelvények bekötési pontjai külön színjelölésekkel, feliratokkal vannak ellátva a gyors és pontos bekötéshez. Az erős karmú rögzítőkörmök műanyag takaróval vannak ellátva a vezeték és szerelés közbeni sérülések elkerülése ellen. A horganyzott, merev fém rögzítőkeretek kiváló stabilitást adnak. A jelzőfényes Sedna kapcsolók pedig biztosítják a sötétben való könnyű megtalálást.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 40.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.