OnlineVill

 
 

Elszívó Ventilátor Időkapcsoló VUK1 Ventill 5-20P VENTS

Cikkszám: BY-VUK1
Online ár
2 900 Ft / db
Készleten
Gyártó
Vents
Vents
Elszívó Ventilátor Időkapcsoló VUK1 Ventill 5-20P VENTS

Termék leírás

Vuk1 szerelvény mögé (kapcsoló), szerelvénydobozba elhelyezhető kikapcsolást késleltető időrelé páraelszívó ventillátorokhoz.


Időzítő nélküli ventilátorok lekapcsolása után ezzel a ventilátor időzítővel megoldható azok meghatározott ideig tartó tovább működtetése a panelen található potméter segítségével (1-21 min).
A fázison (L), és a nullán(N) kívül szükség van egy kapcsolt fázisra(T) is a működéshez. A panel méretéből adódóan szinte minden ventilátorba beszerelhető. A panel csak olyan ventilátorhoz használható, melynek teljesítménye a 80W-ot nem haladja meg.

Kapcsolási teljesítmény: max 80W

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 20.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.