Szén-monoxid vészjelző, Honeywell XC100D

Cikkszám: HW-XC100D_KIFUTÓ
Online ár
23 852 Ft / db
Bruttó ár összesen:
..........
Nettó ár összesen:
........ + ÁFA
...
Beszerzés alatt
Gyártó
Honeywell
Honeywell
Szén-monoxid vészjelző, Honeywell XC100D
Szén-monoxid vészjelző, Honeywell XC100D
Szén-monoxid vészjelző, Honeywell XC100D
Szén-monoxid vészjelző, Honeywell XC100D
Termék leírás

UTOLSÓ DARAB!

!


Honeywell XC100D szén monoxid érzékelő, riasztó. Beépített 3V-os lítium akkumulátorral működik, speciálisan kifejlesztett hosszú élettartamú érzékelővel rendelkezik, amely 60 percenként önellenőrzést tart. A szénmonoxid érzékelő megbízható működését kiválóan jellemzi a 10 év élettartam és 10 év garancia, amit a gyártó garantál a készülékre. A riasztási eseményeket memóriában tárolja, amit a szakemberek később kiolvashatnak, és elemezhetnek a szénmonoxid terheltség vizsgálatára. Opcionálisan választható előriasztás funkcióval rendelkezik. A Co mérővel alacsony gázkoncentrációt is mérni tudunk. Élettartama vége felé jelzi a készülék a csere igényt. A hozzá adott hátlapra könnyen rápattan, de levenni csak csavarhúzó segítségével tudjuk. A készülék aktiválása a hátlapra történő felpattintással végezhető el. A kikapcsolása, pedig a hátlapról történő leszereléssel. Felszerelhető szabadon álló kivitelben, falra vagy mennyezetre is általában abban a helyiségben, ahol a legtöbbet tartózkodik (pl. hálószoba). Több készülék vezeték nélkül összekapcsolható az XW100 kiegészítő modullal.

Üzemelési hőmérséklet: -10°C - +45°C-ig
Állapotok: zöld led = tápellátás
sárga led = hiba
kék led = szellőztetés
Riasztás az LCD kijelzőn.
Védettség: IP44
Méret: 100mm x 72mm x 36mm

Tulajdonságok:
Típus: CO érzékelő

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 40.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.