Matrica 100x60mm "Figyelem! A napelemes rendszeren DC oldali veszélyes egyenfeszültség"

Cikkszám: S_009428
Online ár
43 Ft / db
Bruttó ár összesen:
..........
Nettó ár összesen:
........ + ÁFA
...
Készleten
Matrica 100x60mm "Figyelem! A napelemes rendszeren DC oldali veszélyes egyenfeszültség"
Termék leírás

Matrica 100x60mm "Figyelem!

A napelemes rendszeren DC oldali veszélyes egyenfeszültség".

Az öntapadós matricák rendkívül hasznosak a villanyszerelés területén, amikor pontos és jól látható jelölésekre van szükség. Ezek a matricák a következőképpen használhatók:

Válassza ki a Megfelelő Matricát: Mindig válassza ki azon matricákat, amelyek a kívánt információval rendelkeznek. Például, címkézze fel a konnektorokat a feszültség, áramlás vagy egyéb releváns adatokkal.

Alapos Tisztítás: A felragasztás előtt biztosítsa, hogy a felület tiszta és száraz legyen. A por és szennyeződések befolyásolhatják az öntapadós matrica tapadását.

Pontos Helymeghatározás: Helyezze a matricát olyan helyre, amely könnyen látható és olvasható. A kapcsolók, konnektorok és egyéb elektromos berendezések közelében alkalmazva segít az azonnali azonosításban.

Jól Rögzített Tapadás: Győződjön meg róla, hogy a matrica jól tapad. Ügyeljen arra, hogy egyenletesen és simán illeszkedjen a felülethez, hogy elkerülje a levegő vagy buborékok befogását alatta.

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 60.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.