Csatári Plast PVT 3060 ÁF üres tokozat átlátszó fedéllel

Cikkszám: CSP 36000000
Online ár
21 024 Ft / db
Bruttó ár összesen:
..........
Nettó ár összesen:
........ + ÁFA
...
Készleten
Gyártó
Csatári Plast
Csatári Plast
Csatári Plast PVT 3060 ÁF üres tokozat átlátszó fedéllelAkciós termék
Csatári Plast PVT 3060 ÁF üres tokozat átlátszó fedéllel
Csatári Plast PVT 3060 ÁF üres tokozat átlátszó fedéllel
Csatári Plast PVT 3060 ÁF üres tokozat átlátszó fedéllel
Termék leírás

Csatári Plast PVT 3060 ÁF műanyag villanyóra doboz átlátszó polikarbonát fedéllel.


Ez a Csatári Plast PVT 3060 ÁF szerelőlap nélküli átlátszó fedéllel készült üres tokozat nagyon népszerű a villanyszerelők körében. Az üvegszál erősítésű, ütésálló műanyag keveréknek köszönhetően az üres tokozat ellenáll az extrém időjárásnak, UV sugárzásnak, ezért ipari körülményekhez kültéri szekrény szereléshez is kiválóan megfelel. A Csatári PVT tokozat egyedi méretéhez kapható külön 3060 típusú szerelőlap, így kábelfogadó egység elkészítéséhez is alkalmas. A kábelfogadó egységet általában a fogyasztásmérő szekrény aljára szokták felszerelni, mivel a csatlakozások többségénél földkábel a bejövő vezeték. Az üres tokozott szekrény elhelyezése függőleges és vízszintes helyzetben is történhet. A kábel rögzítése a kalapsínre pattintható sorkapocsba történik, ami a szerelőlap segítségével építhető be a tokozatba. A Csatári PVT üres műanyag villanyóra doboz ára nem tartalmazza az alábbiakat: szerelőlap, TS 35 kalapsín, sorkapocs ezek külön megvásárolhatóak webáruházunkban. A Csatári PVT tokozat kapható nem átlátszó fedéllel is PVT 3060 NÁF néven.

Magasság: 600mm
Szélesség: 300mm
Mélység: 170mm

Villanyszerelési Anyagok boltja – Villamossági kis- és nagykereskedelem Debrecenben.

A villamossági bolt és szaküzlet örömmel fogadja már meglévő és új vevőit minden hétköznap 7:15-től 16:30 óráig!
A villanyszerelési anyagok bolti raktárkészlete folyamatosan bővül, mind az elektronikai alkatrészek, villanyszerelési anyagok, villamos szerelvények és LED világítástechnikai termékek terén.
2018-ban megnyitott a villamossági webáruház is, így a villamossági üzlet az ország egész területét ki tudja szolgálni, ahol 40.000 Ft feletti vásárlásnál nincs postaköltség.

A webáruházban feltüntetett árak csak a webshopban történő megrendelés esetén érvényesek!

 SimplePay vásárlói tájékoztató

Kapcsolat: OnlineVill.hu +36 30 999-2888 ugyfelszolgalat@onlinevill.hu
OTP-s Bankszámlaszámunk: 11738008-20882291

A termékképek és termék kategória képek az Elektriker Master Kft. tulajdona. A képek eredeti forrás állományával cégünk rendelkezik. A termékképek és termék kategória képek üzleti felhasználása szigorúan tilos.